Despre mine

La mine a fost simplu – sunt de-o seamă cu tata, (suntem  născuți în aceeași zi- doi patru.zero șase) și pe lângă asta  a mai  fost și Sf Ioan (mare hram in Suceava, orasul de acasă) ; tata-i Ion, sfântu-i tot Ion, așa că mie mi-au făcut un upgrade și mi-au zis Ionuț.          Ionut Andrișan.         Din `88 de când m-am născut, de când am ochii albaștri și freza alandala, am început să plâng în fa minor, și pentru că s-au săturat de gura mea, m-au trimis la liceul de artă să mă răzbun pe flaut și pian. Am stat prin zonă până în clasa a 9-a când m-am mutat la un liceu tehnic.  Am stat acolo 4 ani, unde, în afara de limba română, am fost pe la coadă la toate materiile. Am dat și bacul, culmea că l-am și luat și vreo 4 luni am stat acasă și am legat fire prin casele oamenilor fără curent.

Într-o zi mă suna Tibi și-mi zice – „Hai mă la Bucuresti!”,  și eu, plictisit cumva de Suceava îi zic fără să mă gândesc, „bine mă, hai că mă pornesc diseară”. M-am dus de i-am zis mamei, mi-am luat ciorapii și în câteva ore eram în tren spre capitală.

După ce am aplicat ca electrician, a doua zi m-am angajat.  Nu electrician, altceva – tehnician în resurse umane… După jumătate de an am fost promovat la rangul de inspector (sună pompos, dar nu-i mare lucru).. și pentru că tot venise toamna, am zis sa ma înscriu și eu la facultate dacă tot mai stau prin capitală. M-am înscris la două facultăți: drept și psiho.  Si le-am terminat.  Mare lucru!

In 2011 am avut prima încercare de afacere împreuna cu Tibi și Ovidiu. Am eșuat și m-am reangajat. Între timp am făcut planul pentru a doua afacere împreuna cu Betuel. Calculele au dovedit că ce gândeam noi nu era profitabil așa că am abandonat. De ceva timp am finalizat cel de-al 3-lea proiect de afacere împreună cu Cătălin. E un businesss mic, dar misto. Merge in paralel cu jobul meu adevarat.

Timpul meu e destul de rezervat, așa că încerc să mă împart între familie, job, business, biserica, proiecte personale, prieteni, eu.

Îmi place să cant, de-asta mă iubesc vecinii. Îmi place să scriu, de-asta intrați voi pe blog.

Și, dacă vreți să-mi fredonați vreo poezie, mă găsiți si pe:
-gmail -> ionut . andrisan @ gmail . com  (fara spatii, evident)
-facebook -> ionut andrisan
-linkedin – ionut andrisan


51 responses to “Despre mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: