Imblanzirea ciorii

Posted on Updated on

În ultima perioada am făcut din blogul ăsta mai mult un jurnal personal și nu cred că-i ceva rău.

Au fost două săptămâni extraordinar de ciudate. M-am simțit în toate felurile. După ce mi-am depus demisia, am simțit că am investit 3 ani și jumătate în nimic, pentru că la sfârșitul acestei perioade nu doar ca n-am avut parte de nici un fel de recunoștință, m-am simțit aproape alungat. Însă, it’s just business.

M-am văzut exact în aceași poziție din febuarie 2008, când cu o geantă în mână și bani cât să nu mor de foame o lună, am pornit spre nicăieri și am ajuns la București. Acum, m-am văzut într-o cameră unde-s restant cu chiria de două luni, m-am văzut fără banii aia pe care-i aveam acum aproape 4 ani în mână, însă a fost pentru prima dată după mulți ani când m-am simțit liber.

Nu știu ce să scriu și cum să continui. Unii din voi faceți mișto de „corporație”, alții încercați și acum să mă convingeți am sunt pe un drum greșit și trebuie să mă angajez. Sincer, sunt mai nesigur pe mine decât am fost întotdeauna. Mă uit la pereți până spre dimineață, când reușesc sa adorm pentru 3-4 ore. Unii spun că am slăbit. Nu-i de la mâncare. E mai complicat acum, însă e pâinea neagră despre care vorbeam acum două săptămâni, e perioada când cioara se zbate în mâinile mele și eu mă străduiesc s-o apuc mai bine.

Întrebați-mă peste 2 luni dacă m-am împrietenit cu cioara. Dacă nu m-am împrietenit, atunci e posibil să o fi luat pe un drum greșit. Însă, dacă reușim să ne împrietenim, atunci în mod sigur drumul pe care am luat-o nu e bun, e cel mai bun. Până acum suntem în grafic. Până atunci, mâncăm pâine neagră și încercăm să îmblânzim cioara.

4 thoughts on “Imblanzirea ciorii

  Ioana said:
  Septembrie 12, 2011 la 7:02 pm

  Baftă în ceea ce încerci să faci!🙂

  Niros said:
  Septembrie 12, 2011 la 8:28 pm

  Chiar a fost necesar sa-ti dai demisia ? Nu puteai ” sa joci la doua mese” ? As intelege mai bine situatia ta daca ne-ai explica ce este cu „cioara” asta a ta. Sincer, cand zici cioara, eu ma gandesc la alte chestii, in special la ciorile alea ce merg pe 2 picoare si baga mana in buzunarele oamneilor in tramvaiul 41. Poti sa fi mai explicit ?

  P.S. : nu-mi place Blogosfera Crestina ( sti tu de ce)

   ionut andrisan responded:
   Septembrie 12, 2011 la 9:49 pm

   Ca tot nu-ti place tie blogosfera crestina, este un verset in bible unde spune ca „o sluga nu poate sluji la doi stapani” . Motivele sunt multe. Am jucat la doua mese cat am putut🙂

  Gicu said:
  Octombrie 18, 2011 la 6:22 am

  Recunostiinta o primeai in fiecare luna(sub forma de bani:)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s