O sacosa in dar

Nu mai e nici măcar amuzant să tot primeşti mailuri şi massuri cu copii bolnavi de cancer care au semnat tot felul de înţelegeri cu Yahoo şi AOL.  Astea au venit odată cu messengerul aşa cum au venit gândacii de colorado odată cu cartofii.  Ce-i urât în toate mesajele astea nu-i deranjul creat, ci faptul că mai degrabă creează o atitudine de respingere şi faţă de cazurile reale de genul ăsta, omorând sensibilitatea oamenilor, gravitatea situaţiilor fiind mascată de ridicolul mod de promovare al mesajului.

Bianca n-are contract nici cu AOL şi nici cu Yahoo.  Ea are 5 luni şi i s-a descoperit o tumoră la coloana vertebrală.  Şansa ei de a merge se măsoară în bani – aproximativ 54.000 de euro.
Mădălina a iniţiat un proiect prin care ajută copiii bolnavi – proiectul „O sacoşă în dar”.  Ea a confecţionat şi confecţionează nişte sacoşe foarte drăguţe pe care le vinde, iar banii pe care-i primeşte pe ele merg mai departe către Bianca.  Preţul unei sacoşe este de 15 lei şi şi-ar merita banii din plin chiar dacă n-ar avea un scop caritabil.
Scopul articolului nu e de a crea un mesaj care sa fie dat mai departe pe toate sursele posibile la toţi prietenii şi toată lista de messenger, facebook şi twitter ci de a va provoca pe voi, cititorii mei sa contribuiţi practic la acest proiect.  Vorbim prea mult şi facem prea puţin.  15 lei e o suma infimă.

puteti da comandă la osacosaindar [at ]gmail.com ( când scrieți mailul nu puneți [at], ci puneti @ – aici l-am scris asa pentru spam protection)

detalii gasiti pe:  http://biancasimu.cabanova.com şi pe http://facebook.com/osacosaindar
Dacă vă e mai comod puteţi lua legatura direct  şi cu mine pentru a cumpăra.

Later updatePe 17 februarie de la orele 23:00, în TRIBUTE,  Bodo si prietenii vor canta pentru Bianca! Toţi banii stranşi vor merge direct către contul Biancăi.   Bilete puteţi lua direct de la intrare.


6 responses to “O sacosa in dar

 • Zina

  Asa e, sunt foarte dragute ! Vine Valentine’s Day, vine 8 Martie, sacosele astea pot lua locul eternelor pungi de cadouri.

 • AcnA

  Pf…. cat de tare! vreau si eu!?

 • Cristina

  Ai dreptate cand spui „vorbim prea mult si facem prea putin”. Mi-a venit in minte povestea cu stelele de mare esuate pe o plaja… Multi oameni stateau si se uitau la ele cum mor, fara sa faca nimic. Un copil, insa, a fugit pe plaja si a inceput sa arunce stelele, una cate una, inapoi in mare. Un batran i-a atras atentia ca nu are cum sa salveze toate stelele, ca ceea ce face el nu conteaza pentru marea masa a stelelor ce urmeaza sa moara. Pustiul i-a replicat, aratandu-i o stea pe care tocmai o arunca in apa: „Ba da! Pentru ASTA, conteaza!” …. Asa si noi, cu Bianca. Nu putem salva toti copiii bolnavi din lume. Dar putem face diferenta pentru Bianca, facand un gest minim – cumparand o sacosa, donand direct banii, popularizand cazul sau participand la concertul din 17 februarie…
  Iti multumesc, in numele Biancai.

 • adriana nicolae

  vreau si eu o sacosa!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: