La pariuri

Bai, de mult timp voiam sa scriu despre ei, dar pur si simplu de fiecare data cand incercam sa-i inteleg, de fiecare data cand incercam sa deduc ce se ascunde dupa carapace, dadeam de acelasi vid.

Ei sunt baietii din fata blocului. Nu, nu aia care pun manele la casetofonul din masina sambata noaptea.  Astia sunt baietii pe care ii vad dimineata la ora 9 la casa de pariuri sportive, la ora 12 la pariuri, la ora 5 la pariuri, iar la ora 9 seara, daca nu-i meci, tot la pariuri sportive.    Ei n-au scoala, n-au serviciu. Au in general intre 18 si 27 de ani si bineinteles ca freaca menta pe spinarea parintilor.  N-au bani de-un covrig, iar cand au, bineinteles ca ii baga la pariuri.  Singurul subiect care il poti discuta cu ei e sportul. Ei iti pot spune despre nu stiu ce echipa din liga a 4-a din Albania si bineinteles ce marime are la pantof nu stiu ce rezerva de la Cheresteaua Vatra Dornei.

Stiu sa foloseasca foarte bine internetul, in special 3 pagini: sport.ro, gsp.ro si hi5, evident. Daca vrei sa vorbesti cu ei si incerci sa-i scoti din subiectul – fotbal – sa nu te miri cand ai sa-i  vezi cu ochii in crucis. N-ai cum.  Daca ai de gand sa le zici  de munca, de scoala, atunci fii pregatit sa auzi ca „oricum nu faci nimic nici cu scoala in tara asta de .. ” sau – „ce ba, sa muncesc pe 10 milioane? mai bine stau acasa” .

In drumul meu de 5 minute de acasa si pana la metrou sunt 3 case de pariuri sportive. Cand merg la munca e prea devreme sa fie deschis, dar cand vin acasa, toate 3 casele sunt invadate de specimene.

Cred ca de-asta cand aud de pariuri sportive, imi pregatesc ori un helas ori o punga.    Bleah


5 responses to “La pariuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: