Mesajul ascuns din spatele filmului Avatar!

Da! Ati auzit bine.  Filmul Avatar este un film rasist care promoveaza faptul ca oamenii care au culoarea pielii alta decat alba (albastru in cazul nostru) sunt inferiori  celorlalti si asta nu e tot. Tot filmul asta mai promoveaza venerarea naturii care e in total dezacord cu doctrinele crestine.  Pe langa asta Avatar e o mare hotie pentru ca a furat din ideologia si mitologia Sovietica tot felul de eroi si de mituri si de parca nu ar fi de ajuns, tot filmul asta aduce prejudiciu imaginii armatei. Promoveaza ca toti soldatii sunt niste criminali, ucigasi de copaci.

Cam astea-s acuzatiile care au fost aduse filmului din partea a nu stiu ce comisii, din partea Vaticanului, din partea Rusiei si mai stiu eu din ce parti.  Eu unu nu prea fac review-uri la filme. Asta l-am vazut acu 2 saptamani si mi s-a parut foarte misto. Poveste faina, realizare faina, grafica excelenta.. N-am avut ce sa reprosez. Dar na.. nu-s eu critic de film.

Is curios cand vor da astia in judecata post-mortem pe Ion Creanga ca aduce prejudiciu metodelor profesionale de tratare a raiei cu ideile lui babesti, ca incurajeaza copiii sa impinga bolovani in case si sa nu mai zic de violenta impotriva animalelor, mai specific impotriva pupezelor si a caprelor.  Putem vorbi deasemenea si de scenele nud, din momentul cand venea baietasul de la scaldat, scene care nu ar trebui citite in auzul copiilor.  Deasemenea este adus prejudiciu asupra imaginii bisericii. Violenta impotriva copiilor e prezenta si ea… Cred ca Avatar e mic copil pe langa Nenea Creanga.

Ee.. Nea Ion e absolvit de orice vina pentru ca el nu s-a imbogatit de pe urma amintirilor lui si probabil si-a dat spaga la timp unde trebuie… nu ca as insinua ceva.. Nicidecum!

sursa imagine: http://img.metro.co.uk


21 responses to “Mesajul ascuns din spatele filmului Avatar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: