Vita de vie – concert caritabil

ASERumanistar & Pasi catre viataDupa o multime de festivaluri in strada, targuri de carte, limonade racoritoare La motoare si cidru cald de toamna in fata teatrului sau la Gaudeamus, acum ca tot a inceput sa ninga ne mutam intr-un club si a venit momentul pentru UN CONCERT!!!

Marti seara, pe 15 decembrie, incepand cu ora 19.00, in clubul Fabrica din Bucuresti, Vita de Vie si Pistol cu capse sustin un concert caritabil pentru copiii de la Marie Curie.

Impreuna cu cei de la ASERumanitar, va invitam sa veniti cu cateva zile inainte de Craciun sa ne unim eforturile si sa ajutam copilasii de la oncologie.

Va fi o seara cu multe surprize, o sa gasiti (dupa 10 ani) si albumul Fenomental de la Vita de Vie, tricouri, insigne, de atmosfera se va ocupa Tibi Neuronu inainte de concerte, iar noi vom fi acolo sa va povestim ce am mai facut, cum evolueaza proiectul Pasi catre Viata si sa va aratam cat de importanta este sustinerea fiecaruia dintre voi.

Va asteptam cu drag, un bilet de intrare este 22 de lei si poate fi cumparat in avans de la standul ASER din Cladirea de comert de la ASE.

Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook & Twitter


One response to “Vita de vie – concert caritabil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: