Vreun post liber la guvern?

Exista un anumit gen de oameni care, atunci cand au nevoie de tine, iti promit multe.  Tu iti faci datoria, ei „uita” sau „nu mai au cum”.  Nu, nu se numesc politicieni ci au nume de om normal. Probabil si ei la randul lor spun ca nenii din parlament si guvern sunt niste mari mincinosi si ca restul populatiei e formata din sfintisori. Da, toata pleava a plecat la conducerea tarii. Populatia ramasa e alcatuita doar din oameni integri. Daca e asa, atunci vreau si eu o lista cu locurile vacante din guvern, ca am cateva recomandari.  N-o fi guvernul modelul integritatii absolute, dar si populatia e pe masura, nu?

Cam de cate ori te lasi pacalit pana iti inveti lectia?


4 responses to “Vreun post liber la guvern?

 • Petru Burac

  Nu exista nici o lectie de invatat: pentru ca oricand orice om poate sa fie integru chiar daca tie ti s-a parut mincinos si poate fi mincinos chiar daca a fost pana atunci integru.

  Omul e om: asta e lectia care spune ca nu fa reguli si prejudecati. Vrei sa nu pierzi? Atunci exista o solutie: Dumnezeu. Traind cu El nu pierzi NICIODATA!

 • Petru Burac

  Ce e subiectiv in faptul ca Dumnezeu stie TOTUL si POATE si VREA ca eu sa nu pierd NICIODATA?… E subiectiv poate punctul de vedere din care consideram ceva ca fiind pierdere.

  Eu ma refer la punctul de vedere ETERN, rai si iad, cer si iaz de foc, suflet nemuritor in bucurie sau in chin…Punctul de vedere absolut.

  E punctul de vedere de DEASUPRA tuturor lucrurilor si normal ca e greu sa acceptam: nu am fost niciodata acolo. Totusi cine incearca sa accepte se va convinge ca Biblia este adevarata!

  • ionut andrisan

   „Nu exista nici o lectie de invatat: pentru ca oricand orice om poate sa fie integru chiar daca tie ti s-a parut mincinos si poate fi mincinos chiar daca a fost pana atunci integru.” – asta e subiectiv – la partea cu Dumnezeu n-am ce comenta, ca as comenta prost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: