Abonament sau Cartela?

Ei bine, azi s-a intamplat.  N-am crezut ca am sa mai fiu vreodata in situatia asta nasoala niciodata, pentru ca am mai fost si acu vreo 4 ani si am crezut ca mi-am invatat lectia.  Ce-am patit acu 4 ani?

Eram, nu stiu unde, cert e ca am vrut sa sun pe cineva.  Aveam vreo 5 dolari credit pe atunci, ca nu erau euro, si am dat si eu un telefon, ca tot omul. M-am lungit la vorba, si am ajuns sa discut ceva destul de important. La un moment dat aud in telefon un tic-tic-tic si magica propozitie: „ne pare rau creditul dumneavoastra este epuizat, va rugam reincarcati”. In mijlocul discutiei se intrerupe. De unde centi sa dai mesaj? Celalalt nu suna ca si el era pe zero, deci.. mi-am facut abonament urmatoare saptamana.

De atunci pana acum am tinut-o doar in abonamente. Normal ca de multe ori m-am intins la vorba si am platit mai mult, alte dati nu mi-am consumat nici minutele incluse, insa important e ca n-am stat niciodata cu stres ca n-am centi sa raspund la un mesaj sau sa dau un telefon.  Acum, cand mi-a expirat abonamentul de la cozmo, m-au sunat baietii sa negocieze cu mine. Asa o negociere de faina am purtat cu ei, ca ultima lor oferta era un alt abonament care puteam sa mi-l fac singur in orice magazin cozmo. Am refuzat politicos si am trecut pe cartela. 

Zilele astea am retrait experienta de acu multi ani. Mi s-a intrerupt telefonul cand imi era lumea mai draga. N-am putut sa-i raspund la mesaj lui Conea, lui Gabi,  si in momentul de fata nu mai pot da nici un telefon (decat daca reincarc, evident :)) ). 

 Concluzia e ca imi fac abonament iar si imi iau si un Nokia E63.  Stiu, E63-ul pe langa E71 e la masini ca X3-ul pe langa X5, insa e exact ceea ce imi trebuie mie.     Poi se poate sa n-avem un telefon cu internet la finele lui 2009?


10 responses to “Abonament sau Cartela?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: