Ciudat

Nu-s eu mare fan al lepselor clasice, dar pentru ca recent am dat si eu una mai departe am sa raspund partial la leapsa primita de la Sabina Varga

Zece lucruri ciudate despre mine.  Ei bine, nu prea ofer pe tava informatii de genul asta, chiar daca e fun, si nici nu cred ca as putea gasi 10 lucruri ciudate la mine pentru ca ma consider un om normal, fara multe ciudatenii.

Unii ma considera ciudat pentru ca am blog si nu am moaca de blogar.  Adica, ar trebui sa arat ca un nerd, cu burta, chelie, ochelari, antisocial total, sa-mi petrec viata in fata unui computer, sa nu ies din casa niciodata, sa n-am nici un prieten, etc.  Ei bine, si eu aveam impresia asta despre blogari pana cand am participat la cateva blogmeeturi unde am cunoscut multi blogari si am vazut ca perceptia mea despre ei e departe de realitate.  

Altii spun ca, desi nu fumez, nu beau alcool, incerc sa imi cenzurez cuvintele cat de cat, nu-mi pierd noptile prin oras, si nici putred de bogat nu-s.. spun ei ca e ciudat faptul ca am multi prieteni.  Cum reusesc sa fiu respectat pentru niste lucruri pentru care altii sunt luati la misto?  Ei bine, nu stiu.. Eu zic ca e normal si lucrul asta. Sau poate ca prietenii mei sunt mai de treaba decat ceilalti.

Ei bine, astea-s 2 lucruri normale pe care multi le considera ciudatenii..  Nu-s special, sau,  daca sunt, se aplica si la mine vorba aia faina din engleza: „You are special.. like everyone else”


2 responses to “Ciudat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: