Nu-mi place un parfum. L-am visat pe Satana

Inca mi-e frica de tobogane. Am ramas marcat de intamplarea din adolescenta .  Tot timpul cand vad un copil jucandu-se intr-unul, imi intorc privirea de acolo, nu vreau sa vad.

Nu alergie, insa am o repulsie totala fata de un anumit parfum.  Am fost cand eram mai mic la o inmormantare de cosmar.  In aer pluteau aburii parfumului asta. Afara erau 40 de grade. Pe mine ma durea capul. Unii cantau, altii plangeau. Mortul era urat.. Dar urat tare, nu asa.  Am urcat intr-un autbuz pentru a porni spre cimitir. Cred ca eram inghesuiti 200 de oameni acolo. Bocitoare angajate. Au inceput sa racneasca la urechea mea. Am crezut ca lesin. Mirosea a parfum. Am strigat la sofer sa opreasca autobuzul sa ma dau jos. Nu mai suport parfumul ala chiar daca au trecut multi ani de atunci.

L-am visat pe Satana cand eram mic. Era langa mine si tipa la mine.  Imi era frica. Am inchis ochii strans, si m-am trezit speriat din somn.  L-am mai visat o data dupa ceva timp. Nu mi-a mai fost frica de el.  De atunci nu-mi mai e frica de intuneric, de oameni, de cimitire, de nimic.  M-a ajutat sa-mi inving temerile din copilarie visul ala.

Cand eram mic, am trecut pe langa un caine. Am rupt o bucata de paine din plasa ca sa-i dau. M-am aplecat sa i-o dau, el a inceput sa dea din coada, si m-a musca brusc. De atunci nu mai am incredere in cainii care dau din coada.

Chiar ne marcheaza asa mult intamplarile astea banale din copilariei?

 

 

 


18 responses to “Nu-mi place un parfum. L-am visat pe Satana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: