Povestea lui Iliuta

Posted on Updated on

coinMa gandeam sa scriu un articol despre spamul idiot care l-am primit ieri printr-un comentariu, in care trebuia sa trimit cate 10.000 de lei (noi) la 6 persoane care imi spuneau ei si sa astept acasa sa ma imbogatesc..  Asa ca, daca vreti sa va imbogatiti peste noapte cu o investitie de „doar 60.000” de lei, cereti detalii.

Acu ca tot veni vorba de bani, mai stiti povestioara aia din copilarie cu Iliuta?  Ei bine, Iliuta al nostru era cea mai mare putoare existenta, asa ca multi dintre voi.  Intr-o zi, tatal lui ii cere un galben. Iliuta, ca o putoare ce era, se duce fuga la mama sa-i ceara bani. Mama, buna la suflet, ii da un galben. Se duce Iliuta bucuros de izbanda la tatal lui si ii da galbenul. Tatal lui arunca moneda in foc si ii cere alta. Iliuta insista in puturosenia lui si merge iar la mama. Mama, din nou, ii da un galben.   Il da tatalui sau, iar acesta, din nou, il arunca in foc si ii cere altul. Se duce Iliuta nedumerit, dar tot puturos la mama lui sa-i mai ceara un galben. Mamei sale ii vine mintea la cap si nu-i mai da. Iliuta a fost nevoit sa munceasca.. in premiera bineinteles.  Asa ca, se duce Iliuta de-si rupe coastele si face bataturi o zi intreaga, castiga un galben si merge cu el la tatal sau. Acesta il ia si-l arunca in foc. Iliuta disperat baga mana in foc si scoate galbenul de acolo. 

Care-i morala?     

imagine preluata de pe  www.istockphoto.com

5 thoughts on “Povestea lui Iliuta

  PitroV said:
  Noiembrie 11, 2009 la 10:00 am

  Morala e ca Iliuta este un pisat de ghiolban pe care nu l-a dus capu` sa ia banu` ala din foc cu un cleste sau ceva de genul si s-a fript ca un meltean retard ce e!! :))))

   ionut andrisan responded:
   Noiembrie 11, 2009 la 10:41 am

   o fi si asta :)))

  Bogdan IT "Achmed" said:
  Noiembrie 11, 2009 la 11:46 am

  e na mah grasu are mustrari de constiinta :)) dar imi place gandirea lui FIX :)) eu stiu morala

  Un fel de love story « Biscuim Măria Ta! said:
  Februarie 6, 2010 la 11:13 am

  […] luptat si nici nu v-ati cunoscut inainte, ci totul a mers de la sine, ca n-o inghit.  Mai stiti povestea lui Iliuta, nu? Probabil ca rationalizez prea mult. Lucrurile astea ar trebui sa curga normal, sa fie de la […]

  Corinusha said:
  Februarie 12, 2011 la 4:54 pm

  banul muncit de tine are alta valoare, clar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s