11 cu somnul!

1. Imi place sa ma trezeasca soneria telefonului; mai ales in  singura mea zi libera din saptamana, cand spun si eu ca dorm pana la amiaza , pur si simplu ador sa-mi sune telefonul la 7 dimineata pentru ca cineva vrea sa stie la ce ora are tren spre Bacau. Ador cand se intampla asta.

2.  Atunci cand sunt in concediu si se intampla sa fiu si acasa in Suceava, pur si simplu ador sa ma trezeasca Leo sa-mi zica sa ma duc dupa paine ca lui ii e foame. Normal ca ii e foame tot la 7 dimineata.

3. Imi plac foarte mult copiii. In special bebele vecinului care are cate o nemultumire in fiecare noapte, dimineata.. nu stiu ce-i atunci, dar oricum, lumina afara nu-i.

4.  Am inceput sa iubesc de la o vreme pe cei care lucreaza in constructii pentru ca in fiecare zi ei trebuie sa sparga la picamer sau sa dea gauri la bormasina. Normal ca asta doar in primele ore din dimineata. Cand se face ora normala de trezire, se face liniste.

5. Tot timpul am apreciat promptitudinea salvarii. Sunt recunoscator cand, desi la 4 dimineata cand e strada goala, ei trebuie sa dea drumul la sirena.

6.  Sunt un mare iubitor al muzicii. Imi plac in special manelele vecinului care ma ajuta sa adorm mai linistit. E drept ca mai tresar de 2-3 ori pe noapte cand aud „sa moara dusmanii mei”.. Dar adorm eu la loc.

7.  Chiar imi place muzica. Imi place chiar si aia care se aude dintr-o masina, cu o frecventa atat de joasa incat imi da lustra jos de pe tavan.  E minunat sa te trezesti la 4 noaptea cu lustra in cap

8.  Mai e nevoie sa specific ca sunt un mare fan al tantarilor? Cand vreau sa adorm, si mi-e visul mai dulce.. ador sa aud cate un tzzzzzzz tzzzzz tzzzzzzzzzzzz pe la urechi…. Pur si simplu, ma bine-dispune.

9.  Am patul pus langa perete. Si cand dorm la perete si vreau sa ma duc si mai la perete, imi place sa mai dau cate un cap de zid. E un mod minunat de a ma trezi.

10.  Si acum, ce iubesc cel mai mult.. e sa vina cineva in camera mea la 6 dimineata si sa-mi porneasca computerul, sa lase toate usile deschise pana afara, sa se apuce sa faca mancare, curatenie, sa dea drumul la muzica… sa ma ignore complet.. pur si simplu.. e de vis..

11. Era sa uit, dar iubesc cand vine cineva si imi zice: Ionut! trezeste-te! – intreb si eu ca tot omul – De Cee? – Ca ai dormit destul! – Si ce am de facut acum? – Nimic, dar diseara ce mai faci? – LOL


6 responses to “11 cu somnul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: