Asa… ca de ziua lui Marean

14082009(004)Bre Mareane, nu c-ai fi tu imbatranit azi, da poporul asta roman crede ca daca azi e sfanta Maria, atunci trebuie sa se simta si Maria, si Mariana, si Marian, si stiu eu ce nume mai exista care se incep cu mar..
Il stiti pe Marian, nu? Toata lumea il stie pe Marian. Daca n-ar fi fost Marian, cine stie ce-ar fi fost cu planeta noastra. El se lupta zi de zi pentru a salva planeta, si nici nu pot sa va spun de cate ori a salvat-o, ca doar nu degeaba e environment engineer. E o figura asa, care impune respect, incat, de cand a venit el nici macar Otelaria nu mai are curaj sa scoata fum. A inceput sa creasca iarba in jurul firmei, florile s-au simtit nevoite sa infloreasca si copacii sa faca fructe. Marian asta e un fel de Chuck Norris in IMGBlui, si daca vrea sa se intample ceva, si cevaul ala comenteaza, atunci Marian ii aplica o karata drept in frunte. El este imun la orice boala sau durere, exceptand durerea in .. stai ca trebuie sa fiu cenzurat pe aici …. exceptand alta durere… de care nu poate scapa nici macar cu chetonal. Daca aveti pisicia, va sugerezi sa o ascundeti din calea lui. El considera ca pisicile intruchipeaza raul, si de aceea, pisica fostului coleg de apartament a cazut victima a karatelor lui Marian. Cand ii auzea vocea lui „Fatso” se ascundea sub covor, in veceu, se prindea de tavan, sau pur si simplu incepea sa alerge de nebuna, in speranta ca va scapa de dusman.
Mareane, cam asta-i si cu biografia ta si sa stii ca noi suntem recunoscatori pentru ca ne salvezi planeta in fiecare zi, si, suntem cu totii intr-o continua cautare impotriva durerii tale in…durerii tale in… cum sa zic….. impotriva durerii tale la basca.. pentru a fi mai cenzurat.. Ne-auzim la cealalta Sfanta Maria..


2 responses to “Asa… ca de ziua lui Marean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: