Horoschiop


Familie: foarte bun – Prietenie: bun  – Iubire: foarte bun – Sanatate: obisnuit – Munca: defect – Bani: catastrofa – Creativitate: bun – Noroc: foarte bun

Unul din lucrurile care m-a socat foarte mult cand am venit in Bucuresti, a fost naivitatea oamenilor. .. sau nu naivitate…mai degraba credulitatea oamenilor privitor la „ce spun astrele”. Aici, lumea nu vrea sa te cunoasca, pentru ca daca zici in ce zodie esti, deja stie totul despre tine. Eu sunt rac, si unul din caracteristicile mele generale o reprezinta dorinta mea dupa afectiune. Sunt foarte sentimental, si pun la inima tot ce aud. In general iau decizii bazat pe sentimentele mele, si nu pe ceea ce gandesc. Sunt o fire romantica. Unul din principalele mele defecte il reprezinta lipsa mea de perseverenta, de ambitie. E la ordinea zilei sa incep o treaba si sa o las neterminata, sau sa ma retrag imediat din ceva deoarece imi e frica. Tot timpul pun raul inainte si nu am incredere nici in mine, nici in ceilalti. Asta spun astrele despre mine, si cine sunt eu sa le contrazic? Prietenii care ma cunosc cel mai bine pot confirma veridicitatea astrelor. Sau nu?
Astazi
Familie – foarte bun – azi, in afara ca m-am certat cu Tibi ca n-am vrut sa-i duc hainele la spalat, nu am vorbit cu nimeni de acasa – ceea ce e foarte bine, nu?
Prieteni: – bine – nu stiu ce inseamna bun, insa, n-am avut timp nici de ei astazi pentru ca am fost foarte ocupat cu rapoartele mele de la munca…. Sau or fi rapoartele prietenii mei? oricum, ideea e ca stam bine cu prietenii azi.
Iubire – foarte bune – aici chiar nu pot contrazice – s-a nimerit perfect. Chiar ma iubeste mult bunica.. si nu numai ea.
Sanatate – obisnuit – da, in afara ca m-a durut piciorul de cand am calcat in sticla aia, totul e perfect normal,  obisnuit.
Munca – defect – pff.. chiar imi faceam griji, pentru ca astazi a fost prima zi din saptamana in care am avut de facut ceva semnificativ.. Oricum, sa muncesc…. e cam defect
Bani – catastrofa – Intr-adevar, un prieten si-a platit datoria fata de mine, si n-am decat vreo 400 de lei in portofel.
Creativitate – foarte bine – normal!! doar scriu pe blog, creez.
Noroc – foarte bine – noroc ca nu cred in noroc

Raluca, iar scriu despre tine, insa, de data asta exemplul extrem, din pacate l-ai trait pe pielea ta. Colega mea Raluca, a fost la un interviu in vederea unei angajari. A trecut cu bine de intrebarile – Cum te cheama, cati ani ai, etc… Insa, a picat la ultima si cea mai grea intrebare: Ce zodie esti? – Greseala ei fatala a fost ca s-a nascut in Octombrie, deci e „scorpion”. Managerul de Resurse Umane, cand a auzit raspunsul ei.. a sarit ca ars: Bine, poti sa pleci, nu te angajam. Eu nu m-am inteles niciodata cu scorpionii! Esti libera! ( Intamplarea nu e inspirata din fapte reale, ci chiar e un fapt real)
Si acum, ca sa fiu profesionist, trebuie sa trag o concluzie inteligenta. Nu pot sa ma gandesc la alta, decat ca – Stelele sunt facute sa-i poata arata Ion „lu’ Maria” cerul intr-o noapte romantica, si nu sa stiu daca sa o angajez sau nu pe Raluca.

PS: cred ca trebuia sa astept pana maine sa scriu in blog, pentru ca astazi stau „foarte bine” cu creativitatea, si risc sa public o catastrofa de articol. Multumesc celor care ma suportati.

Ionut Andrisan


4 responses to “Horoschiop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: